WIE ZIJN WIJ? / OVER ONS

Wij zijn een technologie bedrijf uit Almere. DNGB is in 2009 opgericht door mensen met passie voor en een visie op technologie en de woningmarkt.

DNGB verruimt de mogelijkheden voor alle Nederlandse huizenkopers- en –bezitters door innovatie van de Nederlandse woningmarkt. Dit doen we door de allernieuwste technologie te combineren met grondige kennis van de woningmarkt. Met onze nieuwe producten en diensten bieden we consumenten financiële perspectieven die optimaal aansluiten bij hun persoonlijke situatie. Zo draagt DNGB bij aan de toegankelijkheid van- en doorstroming op de woningmarkt.

ONZE VISIE

De wereld is snel aan het digitaliseren. Bedrijven moeten zich aanpassen aan de veranderende wensen en verwachtingen van consumenten. Onze visie is dat er platformen gaan ontstaan waarbij de kennis en middelen van partijen in de woningmarkt samenkomen. Dit zorgt voor standaardisatie en verhoogd productaanbod voor consumenten; consumenten profiteren van snellere processen en producten die beter aansluiten op hun wensen. Onze kennis van technologie en de woningmarkt gebruiken wij om het flexibele, transparante en betrouwbare platform van de toekomst te creëren.

ONZE MERKEN

Wij leveren innovatieve producten die aansluiten op de behoeften van consumenten op de woningmarkt. Doel is het vergroten van de toegankelijkheid van de woningmarkt.

Overzicht van onze producten:

  • Duokoop: een koopwoning haalbaar maken voor de starter
  • Duowonen: verzilverproduct voor 57 plussers met een overwaarde
  • Wopromo: persoonlijke website van je koopwoning
  • de Volksmakelaar: verkoop en aankoop van huizen met duokoop optie

>