Duokoop

ADVISEUR VERTELT: DUOKOOP ZORGT VOOR EEN HOGERE ATTENTIEWAARDE VAN HET OBJECT

InFinance, geplaatst door Godfried van der Linden 

De meerwaarde van Duokoop zal in de krappe markt zijn weg gaan vinden. Meer mogelijkheden voor de aankoop (dus verkoop) zijn in deze tijd hard nodig. De krapte laat zich nu al zien met veel minder verkopen in de eerste maanden van 2018. Is dat een voorraad of een doorstroom probleem? Makelaars moeten juist nu de attentiewaarde verhogen om meer woningen te verkopen (en in de verkoop te krijgen). Dat kan met Duokoop.

Huizonline.nl is een landelijk werkende makelaar, samenwerkend met hypotheekadviseurs in heel Nederland. Als VastgoedPro makelaar stellen wij hoge kwaliteitseisen. Met professionele fotografie, een onafhankelijke waardebepaling en het hoge niveau van onze dienstverlening zetten wij, samen met onze hypotheekadviseurs, een benchmark neer.Vanuit het zenuwcentrum in Goes verzorgen wij alle zaken die een klant van een makelaar mag verwachten. Met behulp van onze hypotheekadviseurs en de Huizraad Vastgoedspecialisten leveren wij een hoog niveau van dienstverlening voor een ongekend scherpe prijs.

Het Duokoop-effect
Huizonline.nl is zeer enthousiast over de mogelijkheden die Duokoop voor zowel de adviseur als de makelaar biedt. Wat merken wij als makelaar van een woning die wordt aangeboden met Duokoop? Er is door de hogere attentiewaarde veel meer respons op het object. Natuurlijk komt dit vanwege de prijsstelling.

Als makelaar hebben we daardoor wel iets uit te leggen aan de potentiële koper. Indien goed uitgelegd is er bijna altijd begrip en interesse in de Duokoop constructie. Als dit duidelijk is gemaakt kan de koper besluiten de grond wel of niet mee te kopen, wat hij wil. De hypotheekadviseur kan de klant met Duokoop beter bedienen, de klant kan de woning vaak sneller kopen.

De mogelijkheden van Duokoop
Door de grotere attentiewaarde zijn er meer mogelijkheden voor cross-selling en is er een grotere kans op verkoop. Dat is voor Huizonline.nl als landelijk werkende makelaar natuurlijk het belangrijkst. Maar ook een duidelijke en eerlijke constructie zoals Duokoop helpt ons om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

In combinatie met goede marketing en juiste informatievoorziening zal een concept als Duokoop zeker een vaste waarde kunnen worden in de Nederlandse makelaarswereld.


Lees hier het artikel op InFinance.nl
22 FEBRUARY, 2018

>