Dngb

NIEUW: DE VOLKSMAKELAAR

In de huidige verkopersmarkt kiezen steeds meer consumenten ervoor om hun woning samen met een internetmakelaar te verkopen. Door zelf de bezichtigingen en onderhandelingen te doen bespaar je een hoop geld. Door je woning met Duokoop te verkopen realiseer je een betere verkoopprijs en wordt je woning sneller verkocht. Omdat niet alle internetmakelaars hun klanten Duokoop aanbieden, introduceert DNGB: de Volksmakelaar


De Volksmakelaar biedt de consument de slimste manier om zijn woning te verkopen. Door de woning met Duokoop te koop aan te bieden verdubbelt het aantal mensen dat de woning kan betalen. De wet van vraag en aanbod helpt de consument aan de beste verkoopprijs. De bezichtigingen doet de consument zelf, wij zorgen voor een fantastische Funda presentatie, professionele foto’s, inmeten conform NEN 2580  en een actieve plattegrond. Hiermee gaan wij niet de concurrentie aan met de traditionele makelaar, maar met internetmakelaars zoals Makelaarsland. Waar Makelaarsland gebruik maakt van lokale makelaars (agents), maken wij gebruik van hypotheekadviseurs. Wij werken slimmer en voor een lagere prijs.


Wat kost het? 

Bij de Volksmakelaar betaalt de verkoper geen courtage, maar een eenmalige vaste lage prijs van € 1.250,- incl. BTW, dit is inclusief de opstartkosten. In tegenstelling tot andere makelaars worden de kosten betaald bij verkoop van je woning in plaats van bij aanvang. 


Wat is de rol van de hypotheekadviseur?

De Volksmakelaar is voor de hypotheekadviseur de ideale 'leadgenerator'. Wanneer de hypotheekadviseur een potentiële verkoper op ons concept wijst, kan hij/zij deze verkoper een uitnodiging sturen om de woning aan te melden voor verkoop. Wanneer deze verkoper de woning via de Volksmakelaar te koop zet, word de hypotheekadviseur gekoppeld aan de woning. De hypotheekadviseur komt met naam en contactgegevens op onze website te staan, en iedere lead uit deze met Duokoop te koop gezette woning, gaat naar de hypotheekadviseur. Dat gaat ze gemiddeld 10 leads per woning opleveren!

Wanneer een klant een woning gaat verkopen met de Volksmakelaar, moet er een woningopname plaatsvinden. Dit is een controle om te bekijken of de woning daadwerkelijk is zoals de verkoper aangeeft. Voor deze woningopname willen we de hypotheekadviseur inschakelen. Dit levert voor jou direct een bedrag van € 150,- excl. BTW op. Daarnaast is het ook een uitgelezen kans voor de hypotheekadviseur om in contact te komen met iemand die gaat verhuizen, en zeer waarschijnlijk dus financieel advies kan gebruiken.


Wil jij als hypotheekadviseur aan de slag met de Volksmakelaar? Laat het ons weten!
21 NOVEMBER, 2019

>